Vedeți videoclipul promoțional al IBERTINSA
Faceți clic pentru a accesa Zona de Clienți Ibertinsa
Faceți clic pentru a accesa Formularul de Contact
Clic aquí para acceder a la versión en español
Click here to access the English version
Klicken Sie hier, um auf die deutsche Version zuzugreifen
Cliquez ici pour accéder à la version française
Faceți clic aici pentru a accesa versiunea în limba română

 

SIGURANŢĂ

 

Siguranţa în transportul specializat joacă un rol primordial. Pentru aceasta dispunem de sisteme de localizare cu ajutorul cărora putem şti unde se află autovehiculul în timp real, şi care ne asigură un control exhaustiv al computerelor de la bordul autovehiculelor, lucru care ne permite să anticipăm orice fel de incident eventual cu ajutorul sistemelor de avertizare şi alarmă.

 

Pe durata transportului, autovehiculele noastre efectuează rute şi opriri programate în prelabil, reducând astfel la minim riscul de apariţie a situaţiilor neprevăzute. Este bine cunoscut faptul că cele mai multe incidente au loc în timpul opririlor obligatorii, motiv pentru care face parte din politica IBERTIN SA să lucrăm cu echipe de doi şoferi sau cu schimburi, pentru a reduce riscurile.

 

Autovehiculele circulă, în cazurile solicitate, cu sigilii omologate. Toate sunt dotate cu închizători de siguranţă aprobate de către TAPA, precum şi cu dispozitive de monitorizare GPS.

 

La IBERTINSA organizăm cursuri de formare specializate pentru personalul nostru, de "sensibilizare şi conştientizare în ceea ce priveşte siguranţa".