Vedeți videoclipul promoțional al IBERTINSA
Faceți clic pentru a accesa Zona de Clienți Ibertinsa
Faceți clic pentru a accesa Formularul de Contact
Clic aquí para acceder a la versión en español
Click here to access the English version
Klicken Sie hier, um auf die deutsche Version zuzugreifen
Cliquez ici pour accéder à la version française
Faceți clic aici pentru a accesa versiunea în limba română

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

IBERTIN, S.A. (www.ibertinsa.com) își informează utilizatorii că datele cu caracter personal colectate prin intermediul formularului de solicitare de locuri de muncă fac obiectul prelucrării automate și că acestea sunt incluse în Registrul activităților de prelucrare aferente.

 

Colectarea și prelucrarea automată a datelor cu caracter personal are drept scop îndeplinirea obligațiilor legale și a relațiilor contractuale care se stabilesc, după caz, cu IBERTIN, S.A., precum și să vă furnizeze informații privind produsele sau serviciile cu privire la care le solicitați, consimțământul dvs. expres sau semnarea și ducerea la îndeplinire a contractului sau a măsurilor precontractuale reprezentând baza legală a prelucrării menționate. Desfășurarea activităților de informare, instruire, comercializare (aceasta din urmă fiind identificată întotdeauna ca atare) și a altor activități proprii se va realiza numai după acordarea consimțământului prealabil cu privire la acestea și după acceptarea acestora de către dvs.

 

Datele solicitanților vor fi păstrate pe o perioadă de un an, fără ca aceasta să aducă atingere obligației de stocare care se dovedește a fi necesară pentru formularea acțiunilor judiciare sau extrajudiciare și/sau ori de câte ori legea o permite sau o impune.

 

În cazurile în care IBERTIN, S.A. are calitatea de persoană împuternicită de operator, aceasta își asumă obligațiile stabilite în RGPD în acest scop și declară că va prelucra datele numai în conformitate cu instrucțiunile operatorului de date și că nu le va aplica sau utiliza în alte scopuri decât cele prevăzute în contractul semnat în acest scop.

 

De asemenea, IBERTIN, S.A. informează că, dacă există o autorizație expresă pentru aceasta, IBERTIN, S.A. va putea utiliza adresele de e-mail furnizate de dvs. și numerele dvs. de telefon pentru a vă informa cu privire la noutăți de natură comercială și la diferite oferte promoționale. Dacă, în orice moment, vă opuneți primirii de comunicări comerciale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail ibertinsa@ibertinsa.com, indicând în câmpul "Subiect" "Dezabonare RGPD". Consimțământul poate fi revocat în orice moment.

 

Vă informăm că aveți dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, de a corecta informațiile inexacte, de a solicita ștergerea acestora, de a limita prelucrarea acestora sau de a vă opune oricărei utilizări (de exemplu, vă puteți opune, după data semnării prezentului contract, trimiterii de materiale publicitare) prin e-mail, personal sau printr-o notificare transmisă prin poștă la adresa: C/ Coberteras, 12, Coslada, 28823, Madrid.

 

De asemenea, vă puteți exercita aceste drepturi în condițiile stabilite de reglementările aplicabile și pe care le puteți consulta la www.aepd.es.

 

Utilizatorul site-ului va fi singura persoană responsabilă pentru acuratețea și exactitatea datelor furnizate, proprietarul site-ului acționând cu bună-credință, în calitate de furnizor al serviciului. Dacă ați furnizat date false sau care aparțin unor terți fără a avea consimțământul acestora cu privire la acest aspect, proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a distruge imediat datele susmenționate pentru a proteja drepturile proprietarului sau al proprietarilor acestora.

 

IBERTIN, S.A. se angajează să își respecte obligațiile de confidențialitate a datelor cu caracter personal și a îndatoririi sale de a le proteja și va lua toate măsurile necesare de natură tehnică și organizatorică pentru a garanta securitatea datelor cu caracter personal și pentru a evita modificarea, pierderea, prelucrarea acestora sau accesul neautorizat la acestea, având în vedere progresele tehnologice, natura datelor stocate și riscurile la care sunt expuse.

 

Site-ul dispune de măsuri de securitate a informațiilor utilizate în general pentru a împiedica accesul neautorizat la datele cu caracter personal.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție această declarație de confidențialitate înainte de a utiliza acest site, veți afla astfel cum prelucrăm datele dvs. cu caracter personal și cum utilizăm cookie-urile. Utilizarea acestui site presupune acceptarea politicii noastre de confidențialitate. În caz contrar, vă rugăm să nu utilizați acest site.

 

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

 

Orice modificare pe care o vom aduce în viitor politicii noastre de confidențialitate va fi comunicată pe această pagină. În acest fel, puteți consulta periodic actualizările sau modificările politicii noastre de confidențialitate.

 

Modalități de contactare și datele operatorului

 

Operator: IBERTIN, S.A. - CIF: A78459872

 

Telefon de contact: 917480669 - E-mail: ibertinsa@ibertinsa.com

 

Adresse postale C/ Coberteras, 12, Coslada, 28823, Madrid

 

De asemenea, ne puteți contacta pentru a accesa orice informații cu caracter personal pe care le-am colectat prin intermediul acestui site sau pentru a vă exercita dreptul de a rectifica, bloca sau anula aceste informații.

 

Consultați Aviz Legal pentru a afla toate datele de care aveți nevoie cu privire la proprietarul site-ului web.

 

Prin intermediul acestei pagini se depun toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura că conținutul site-ului este exact și actualizat.

 

Acest site garantează că nu utilizează cookie-uri proprii sau care aparțin unor terți pe site-ul web.