Vedeți videoclipul promoțional al IBERTINSA
Faceți clic pentru a accesa Zona de Clienți Ibertinsa
Faceți clic pentru a accesa Formularul de Contact
Clic aquí para acceder a la versión en español
Click here to access the English version
Klicken Sie hier, um auf die deutsche Version zuzugreifen
Cliquez ici pour accéder à la version française
Faceți clic aici pentru a accesa versiunea în limba română

 

AVIZ LEGAL

 

Acest site este deținut de societatea IBERTIN, S.A., CIF A78459872, cu sediul în C/ Coberteras, 12, Coslada, 28823, Madrid, înmatriculată la Registrul Comerțului din Madrid, fila M-47179, Vol. 2751, fasciculul 81.

 

Pentru orice întrebare sau propunere, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: teresamiranda@ibertinsa.com

 

Această pagină web intră sub incidența prevederilor regulamentelor aplicabile exclusiv în Spania și pe teritoriul Uniunii Europene, atât cetățenii spanioli cât și cei străini care utilizează acest site intrând sub incidența acestora.

 

Accesul UTILIZATORULUI la site-ul nostru este gratuit și este condiționat de parcurgerea și acceptarea prealabilă, în mod expres și fără rezerve, a acestui Aviz legal în vigoare la data accesării, pe care vă rugăm să îl citiți cu atenție. Atunci când utilizează portalul, conținutul sau serviciile de pe acesta, Utilizatorul acceptă condițiile generale de utilizare a acestuia și intră expres sub incidența acestora. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu aceste condiții de utilizare, acesta nu trebuie să utilizeze acest portal și să nu efectueze niciun fel de operațiuni prin intermediul acestuia.

 

Putem modifica, în orice moment, modalitatea de prezentare și configurația site-ului nostru, putem extinde sau reduce acoperirea serviciilor oferite și putem să ștergem, în mod unilateral și fără a transmite vreo notificare prealabilă, site-ul și serviciile și conținutul furnizat de pe Internet.

 

Proprietate intelectuală

 

Toate conținuturile, textele, imaginile, mărcile și codurile-sursă sunt deținute de noi sau de terții de la care s-au dobândit drepturi de exploatare și sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală și industrială.

 

Utilizatorul are dreptul de a le utiliza privat, fără scop lucrativ, acesta având nevoie de o autorizație expresă pentru a le modifica, reproduce, exploata, distribui sau pentru a exercita orice drept care aparține proprietarului.

 

Condiții de acces

 

Accesul la site-ul nostru este gratuit și nu necesită un abonament sau o înregistrare prealabilă. Scopul acesteia este pur informativ sau publicitar; vi se va pune la dispoziție, în orice caz, un formular de contact cu ajutorul căruia puteți solicita mai multe informații.

 

Transmiterea datelor cu caracter personal prin intermediul formularului de contact presupune acceptarea expresă a politicii noastre de confidențialitate de către UTILIZATOR, prin bifarea opțiunii respective în momentul transmiterii datelor dvs. În ceea ce privește utilizarea datelor dvs. în scopuri publicitare, aceasta va depinde de o altă opțiune pe care puteți sau nu să o bifați.

 

Utilizatorul trebuie să acceseze site-ul nostru cu bună-credință, respectând regulile de ordine publică și aceste Condiții generale de utilizare. Utilizatorul accesează site-ul nostru pe propria răspundere; în orice caz, utilizatorul va fi răspunzător pentru orice daune pe care ni le poate cauza nouă sau terților.

 

Având în vedere imposibilitatea de a controla informațiile, conținutul și serviciile de pe alte site-uri care pot fi accesate prin intermediul link-urilor pe care site-ul nostru vi le poate pune la dispoziție, vă informăm prin prezenta că nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la daunele de orice fel care ar putea rezulta în urma utilizării, de către Utilizator, a acestor site-uri care nu au legătură cu compania noastră.

 

Puteți obține mai multe informații cu privire la modul în care folosim datele dvs. cu caracter personal în secțiunea Privacy Policy a site-ului nostru.